Efter at være færdiguddannet guldsmed i Bremen i 1999 flyttede jeg til Bornholm, hvor jeg åbnede mit guldsmedeværksted med tilhørende butikslokale på Listed havn. De første år fremstillede jeg alle mine smykker selv, indtil ventelisten blev for lang og jeg besluttede mig for at indgå samarbejde med nogle af verdens førende guldsmede og diamantforhandlere i Tyskland, Schweiz og Østrig.
I 2009 præsenterede jeg min første urkollektion og lige siden lancerer jeg jævnligt nye modeller. Jeg designer urene med inspiration fra min egen baggrund som guldsmed, hvor jeg især kombinerer de enkelte linjer med forskellige, matterede og polerede overflader.

Kom forbi Listed havn og lad dig inspirere af vores showroom med udsigt over havnen og kysten i kombination med et visit i vores Bay Frost Café og Champagnebar. Butikken holder åbent hele året- om sommeren alle dage undtagen søndag og om vinteren efter aftale. Ring på 20225305 eller mail til [email protected]

Gå til webshop
Køb gavekort:
(kommer snart)