Nordic Fermentation producerer Nordisk Jun Kombucha – fermenteret læskedrik, brygget primært på bornholmsk producerede råvarer.
Jun Kombucha er en luksusvariant af kombucha, da den er brygget på honning og ikke mindst på de skønne hamp- og havtornblade og superbær, som ex. blåbær.

Udover fermenterede læskedrikke, fremstiller Nordic Fermentation også den lækreste umami-godbid af en mælkesyrefermenteret rød kraut, som også er fermenteret på lokale grøntsager, såsom rød – og hvidkål, rødbeder, gulerødder, æbler, løg og timian. Fungerer fremragende til alle æggeretter, i sandwich, kød – og vegetarretter, som det ekstra, der runder måltidet så dejligt af.

Fermenterede drikke – og fødevarer er fyldt med mælkesyrebakterier, smag og næringsstoffer og holder sig længe, uden at være tilsat konserveringsmidler eller være pasteuriseret.

Besøg vores hjemmeside
Køb gavekort (kommer snart)