Drømmekaffe til en mærkelig tid – god kaffe fra gård til gård, sendt direkte til dig.
Alt begynder med en drøm! Det er nu snart 20 år siden, vi første gang mødte familien Velásquez Acuña og 15 år siden, vi besluttede at købe gården Seguir Soñando i tågeregnskoven Miraflor, og stille jorden gratis til rådighed for familien Velásquez Acuña, som et bidrag til, at de kan skabe sig et bedre livsgrundlag. Det er her Sueños-kaffen gror. Vi køber kaffen af familien Velásquez Acuña til 25% over fair trade prisen for økologisk kaffe, og så rister vi den og sælger den videre fra Risteriet Sueños i Østerlars på Bornholm.

Vi driver Risteriet Sueños i Østerlars på Bornholm som en socialøkonomisk virksomhed. Vores mål er at formidle viden om og dermed påskønnelse af det enorme arbejde, der indgår i produktionen af kaffe og om det miljøhensyn, der udvises, både i forhold til biodiversitet og klimapåvirkning, når kaffen dyrkes uden brug af sprøjtegifte og i skyggen af naturskov.
Overskuddet geninvesterer vi i at udvikle kaffeproduktionen på Seguir Soñando og derved forbedre livsgrundlaget for familien Velásquez Acuña og andre småbønder på Nicaraguas nordlige bjergskråninger.

Den lille blandede smagepakke 3 poser (á 250 g) mellemristet Sueños kaffe (hele bønner) + 3 poser (á 250 g) mørkristet Sueños kaffe (hele bønner), inklusiv forsendelse. Den mellemristede Sueños kaffe har en blød og fyldig smag med et strejf af blomster og chokolade, perfekt som morgenens første kop kaffe, mens den mørkristede Sueños kaffe har en fløjlsagtig, lang chokolade eftersmag, perfekt sammen med eftermiddagens kage eller aftenens dessert.
Send os gerne en email med navn, adresse, telefonnummer og emailadresse, så sender vi pakken afsted til dig.

Gå til vores hjemmeside