Mad & drikke

Øen er fyldt med skønne spisesteder og caféer – og mange af dem holder åbent for tiden med muligheder for levering og afhentning af anretninger fra særlige menuer.

Oplevelser

Selvom det ikke er muligt at besøge museer og oplevelsesparker for tiden, så er det muligt at støtte dem på anden vis, f.eks. ved at købe årskort, produkter i webshops eller gavekort.

Shopping

Der er stort set ingen kunder der kommer ind i butikkerne under denne svære tid. Men det er stadig muligt at handle i webshops eller købe gavekort til senere brug.

Overnatning

Hoteller, pensionater, B&B’er, moteller og lign. er tomme for gæster under Covid. Det er dog stadig muligt at støtte dem ved at booke ophold for fremtiden, eller købe gavekort.

For Bornholm

BORNHOLMSK vil samle overblikket for de muligheder forbrugerne har for at støtte lokale virksomheder gennem en økonomisk og sundhedsmæssig vanskelig periode. Vi vil løbende tilføje virksomheder til listerne. Der mulighed for at melde sin virksomhed til – det er helt gratis, så alle kan være med.

Kunsthåndværk

Bornholm er World Craft Region, og der er masser af skønne kunsthåndværkere rundt omkring. Desværre er det svært at få kunder i butikken, men mange tilbyder køb i webshop eller bestillinger.

Krop & Sind

Overalt på øen findes små selvstændige behandlere terapeuter.
De kan hjælpe med både fysiske og psykiske udfordringer, og de står klar så snart Covid er overstået.

Skal jeres virksomhed på listen? 

Tilmeld jer

En platform udarbejdet af

Efter idé af:

Sebastian Frost
&
Anders Wik

Videreudviklet af:

Anders Wiberg
&
Kasper A. Kristensen

I samarbejde med: